У Канцеларији за младе општине Врбас поново се чују бубњеви јер је, од четвртка 25. новембра, настављена традиција учења вештина свирања на овом инструменту.

У част недавно преминулом Драгољубу Ђуричићу, једном од најбољих бубњара са ових простора, Канцеларија за младе је поново окупила младе бубњаре са идејом да Школа бубњева настави са радом, сада под бубњарском палицом професора Музичке школе из Суботице, проф. Горана Еветовића.

Сусрет заљубљенка у бубњеве био је и повод за промоцију књиге Горана Еветовића, под називом „Бубњарски приручник – пут до великих бина“ , као и радне свеске за бубњареBackbeat“, где су присутни имали прилике да се упознају са садржајем како теоријски тако и практично, уживајући у демонстрацији вежби. Теме овог приручника прате реалне потребе и најчешћа питања бубњара, а намењен је како почетницима који се тек упознају са ударачким инструментима, тако и онима који своје знање желе да унапреде и стигну до великих бина. Сама књига је скуп свих академских и практичних искустава и сазнања Горана Еветовића, која су утемељена у његовој досадашњој извођачкој и педагошкој пракси.

Канцеларија за младе позива све заинтересоване младе бубњаре, као и оне који желе то да постану, да нам се прикључе и да заједно стварамо најлепши ритам!