БУДИ У ТОКУ

Канцеларија за младе Врбас

Previous Next

Поводом обележавања недеље физичке активности, а у сарадњи са Савезом спортова општине Врбас  и Покрајинским заводом за спорт и медицину спорта Нови Сад, организовали смо предавање на тему "Значај физичке активности код младих" за ученике седмих разреда основних школа у Врбасу у великој дворани Центра за физичку културу "Драго Јововић". 

Захваљујући Кровној организацији младих Србије и мисији ОЕБС-а у Србији, представници Канцеларије за младе Врбас били су позвани да учествују на Конференцији о безбедности младих, која се одржала у четвртак, 15. априла 2022. године у Београду. 

Конкурс "Крв живот значи" који се расписује сваког пролећа, ове године ће трајати од 1. до 31. марта 2022. године, а представља упућивање позива свим здравим људима да се укључе у  добровољно давање крви. 

У оквиру општинске Канцеларије за младе и низа радионица које су планиране за ову годину а под називом "Унапреди своје знање - битно је и неформално образовање" Канцеларија за младе у сарадњи са Сунчицом Милановић и Марком Васиљевићем организује једнодневну радионицу - "Како на даске које живот значе" 12. фебруара, са почетком у 12 часова у сали биоскопа.

Позивамо вас још једном да узмете учешће у што већем броју и ко зна, можда откријете глумца/глумицу у себи а да нисте ни знали да је ту! 

 

Категорија

Претрага

logo_kzm_120x120.png
© 2022, Канцеларија за младе Врбас
Израда и администрација: aXiom.rs

Контакт информације

+381.607157561       [email protected]
Маршала Тита 89, 21460 Врбас
www.kzmvrbas.org

Search